Kvalita poskytované péče očima pacientů ve vybrané zdravotnické organizaci - Růžička, Zdeněk (2015)
Cílem diplomové práce je zhodnotit kvalitu poskytované péče na lůžkovém oddělení CHIR 1B v Nemocnici Jihlava, p. o. z pohledu pacienta a na základě výzkumu a zjištěných faktů vyvodit závěry a navrhnout doporučení pro kontinuální zvyšování kvality poskytované zdravotnické péče.