Kvalita poskytované péče očima pacientů ve vybrané zdravotnické organizaci - Růžička, Zdeněk; Jankůj, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2015)
Cílem diplomové práce je zhodnotit kvalitu poskytované péče na lůžkovém oddělení CHIR 1B v Nemocnici Jihlava, p. o. z pohledu pacienta a na základě výzkumu a zjištěných faktů vyvodit závěry a navrhnout doporučení pro kontinuální zvyšování kvality poskytované zdravotnické péče.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Miroslav Jankůj
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: zdravotnický management; zdravotní péče; management jakosti; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; health service management; health care; quality control; master's theses