Sponzoring ve volejbale - Fiala, Ondřej (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje sponzoringu mládežnických týmů a získání sponzora. Hlavním cílem je analýza dospělých a mládežnických týmů volejbalové extraligy a 1. Volejbalové ligy v ČR. A dále řešení problému shánění sponzoringu.