Sponzoring ve volejbale - Fiala, Ondřej; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2015)
Tato bakalářská práce se věnuje sponzoringu mládežnických týmů a získání sponzora. Hlavním cílem je analýza dospělých a mládežnických týmů volejbalové extraligy a 1. Volejbalové ligy v ČR. A dále řešení problému shánění sponzoringu.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Pavel Král
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: sportovní management; sponzorství; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; sports management; corporate sponsorship; bachelor's theses