Manažersko-ekonomická analýza fungování Oddělení urgentního příjmu Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s. - Vančurová, Barbora (2015)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení provozu nově zavedeného Oddělení ur-gentního příjmu Nemocnice Jindřichův Hradec, a. s., a to především z hlediska splnění cílů, jejichž stanovení předcházelo rozhodnutí pro zřízení tohoto oddělení. Jsou stanoveny čtyři cíle, které jsou pro řízení zdravotnického zařízení stěžejní a na nich jsou postaveny hypotézy. Práce poskytuje informace, které by vedení Nemocnice Jindřichův Hradec, a. s. mohlo využít v dalších rozhodovacích procesech např. ohledně sledování kvality či spokojenosti pacientů.