Manažersko-ekonomická analýza fungování Oddělení urgentního příjmu Nemocnice Jindřichův Hradec, a.s. - Vančurová, Barbora; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Střítecký, Rudolf, 1946-2018 (2015)
Cílem této diplomové práce je zhodnocení provozu nově zavedeného Oddělení ur-gentního příjmu Nemocnice Jindřichův Hradec, a. s., a to především z hlediska splnění cílů, jejichž stanovení předcházelo rozhodnutí pro zřízení tohoto oddělení. Jsou stanoveny čtyři cíle, které jsou pro řízení zdravotnického zařízení stěžejní a na nich jsou postaveny hypotézy. Práce poskytuje informace, které by vedení Nemocnice Jindřichův Hradec, a. s. mohlo využít v dalších rozhodovacích procesech např. ohledně sledování kvality či spokojenosti pacientů.
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Keywords: zdravotnické systémy; urgentní příjem pacientů; financování zdravotní péče; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service systems; emergency department; medical care financing; master's theses