East Asia possible scenarios for the future - Berith, Robert; Maslowski, Nicolas, 1972-; Druláková, Radka, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
East Asia is both prosperous and dangerous region. This works applies scenarios, as a prominent method of futures on the East Asian region.
Vedoucí práce: Nicolas Maslowski
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: international and diplomatic studies [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses