Spis auditora - struktura a náležitosti - Mesteková, Iveta (2015)
Diplomová práce se zabývá dokumentací auditora. Nejprve je v práci popsána specifická činnost auditora a zároveň legislativa, která tuto činnost upravuje. Dále práce uvádí hlavní význam a důvody pro vedení spisu auditora. Ve spisu auditora se shromažďují všechny získané důkazní podklady, které dokládají průběh auditu v souladu s platnou legislativou. Praktická část práce ukazuje zachycení auditu u reálného klienta ve spisu auditora. Cílem je předložit celkový postup při dokumentování auditu a nastínit organizaci spisu zavedenou v auditorské společnosti.