Spis auditora - struktura a náležitosti - Mesteková, Iveta; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá dokumentací auditora. Nejprve je v práci popsána specifická činnost auditora a zároveň legislativa, která tuto činnost upravuje. Dále práce uvádí hlavní význam a důvody pro vedení spisu auditora. Ve spisu auditora se shromažďují všechny získané důkazní podklady, které dokládají průběh auditu v souladu s platnou legislativou. Praktická část práce ukazuje zachycení auditu u reálného klienta ve spisu auditora. Cílem je předložit celkový postup při dokumentování auditu a nastínit organizaci spisu zavedenou v auditorské společnosti.
Vedoucí práce: Jaroslava Roubíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses