Analýza kariérního vývoje absolventů Vysoké školy ekonomické v Praze (se zaměřením na absolventy Honors Academia) - Kolář, Ondřej; Jarošová, Eva, 1955-; Nový, Ivan, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je zmapovat a analyzovat start a vývoj kariéry absolventů Vysoké školy ekonomické a zároveň nadstandardního vzdělávacího a tréninkového programu Honors Academia, a to 1 rok až 5 let po absolvování VŠE. K dosažení cíle je použita kombinace kvantitativního a kvalitativního výzkumu, a to formou dotazníkového šetření a hloubkových rozhovorů. Výstupem dotazníkového šetření je široká analýza předmětu výzkumu, výstupem hloubkových rozhovorů pak případové studie, které základní analýzu doplňují a v některých oblastech prohlubují. Výsledky empirického výzkumu jsou sumarizovány v závěrečném shrnutí, kde jsou také propojeny s aktuálními teoretickými koncepty, zejména behaviorální teorií Happenstance learning theory Johna D. Krumboltze a konceptem Generace Y.
Vedoucí práce: Eva Jarošová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses