Analýza dôchodkovej reformy realizované po roku 2004 na Slovensku - Vitko, Juraj; Loužek, Marek, 1975-; Brabec, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Cieľom diplomovej práce bola analýza penzijnej reformy na Slovensku, ktorá prebehla v roku 2004 a takisto jej úpravy v nasledujúcich rokoch pri zmene vlády. Zameriava sa na dopad tejto reformy na verejné financie. Pre porovnanie mi poslúžili dôchodkové reformy z okolitých krajín, kde takisto prebiehajú reformné snahy. Na základe skúsenosti a poznatkov bolo cieľom pripraviť odporúčania pre penzíjnu reformu v Českej republike.
Vedoucí práce: Marek Loužek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses