Projekt výstavba pečovatelského domu - Pečeňa, Lukáš; Sedláček, Jiří, 1963-; Wagenknecht, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Diplomová práce si klade za cíl seznámit čtenáře s metodou projektového financování na příkladu projektu obecného hospodářského zájmu, a sice výstavby pečovatelského domu. Diplomová práce se snaží odpověď na otázku, zda je možné financovat soukromý investiční projekt v oblasti sociálních služeb pouze z provozních výnosů projektu a prostřednictvím dovolené veřejné podpory. Diplomová práce se podrobně věnuje financování sociálních služeb a problematice veřejné podpory v podnikání. Součástí práce je i analýza účetních dat obecně prospěšné společnosti a vytvoření cash flow modelu realizace projektu. Poslední kapitola je studií proveditelnosti celého projektu.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses