Investiční rozhodování v podnice v oboru volnočasových aktivit - Pokorný, Matyáš; Potluka, Oto, 1973-; Fotr, Jiří, 1938-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce "Investiční rozhodování podniku v oboru volnočasových aktivit" se zabývá teorií investičního a manažerského rozhodování a jejím praktickým aplikováním v rámci konkrétního podniku. Práce sleduje všeobecně uznávanou linii rozhodovacího procesu, resp. jeho jednotlivé fáze. Těmito fázemi jsou Identifikace problému, Analýza a formulace, Stanovení kritérií hodnocení (a Stanovení vah kritérií), Tvorba variant řešení, Stanovení důsledků variant, Hodnocení variant a Výběr nejlepší varianty, popřípadě Stanovení preferenčního pořadí variant. V rámci práce je dále zpracována podrobná technicko-ekonomická studie jedné z variant investičních projektů, která slouží jako modelový případ a ukázka stanovení důsledků variant.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses