Osobní rozvoj v rámci společnosti OVB Allfinanz, a.s. - Kozub, Ondřej (2014)
Tato diplomová práce pojednává o osobním rozvoji. Popisuje prvky osobního rozvoje z pohledu psychologického, sociálního a morálního. Věnuje se komunikaci včetně asertivity a zevrubně definuje problematiku role koučinku v osobním rozvoji. V praktické části této práce je detailně popsaná problematika osobního rozvoje poradců společnosti OVB Allfinanz a.s. Rozbor je proveden dotazníkovým šetřením, doplněný výsledky a návrhem pro zlepšení stavu osobního rozvoje ve společnosti.