Osobní rozvoj v rámci společnosti OVB Allfinanz, a.s. - Kozub, Ondřej; Smrčka, Luboš; Zámečník, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce pojednává o osobním rozvoji. Popisuje prvky osobního rozvoje z pohledu psychologického, sociálního a morálního. Věnuje se komunikaci včetně asertivity a zevrubně definuje problematiku role koučinku v osobním rozvoji. V praktické části této práce je detailně popsaná problematika osobního rozvoje poradců společnosti OVB Allfinanz a.s. Rozbor je proveden dotazníkovým šetřením, doplněný výsledky a návrhem pro zlepšení stavu osobního rozvoje ve společnosti.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses