Analýza veřejné diplomacie České republiky - prezentace státu v Japonsku. - Houbová, Lucie; Peterková, Jana, 1971-; Trávníčková, Zuzana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Úkolem této bakalářské práce je v první kapitole představit veřejnou diplomacii jako trend současného mezinárodního prostředí, vysvětlit základní pojmy, charakter a cíle samotné VD. Obecná východiska veřejné diplomacie je poté nutno v druhé kapitole konkrétně aplikovat, v tomto případě na příkladu České republiky. Podstatou závěrečné části této práce je pak ukázat, jak je právě naše země prezentována na půdě Japonského císařství, tedy čím se naše země projevuje na území tohoto státu.
Vedoucí práce: Jana Peterková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses