Ochrana spotřebitele v oblasti doplňků stravy - Luptáková, Marcela; Vavrečka, Jan, 1973-; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato diplomová práce se zaobírá tématem Ochrany spotřebitele v oblasti doplňků stravy. Práce je rozvržena do čtyř kapitol. První kapitola podává přehled o kategorizaci produktů se zdravotními účinky. Pozornost je věnována základním pojmům, jakými jsou potraviny, doplňky stravy, léčiva, kosmetické přípravky a zdravotnické prostředky. Druhá kapitola se věnuje doplňkům stravy jako takovým. Třetí kapitola rozebírá problematiku zdravotních a výživových tvrzení. Závěrečná kapitola je tvořena výzkumným šetřením mezi spotřebiteli doplňků stravy a výzkumných šetřením v lékárnách.
Vedoucí práce: Jan Vavrečka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses