Tresněprávní ochrana před hospodářskou kriminalitou - Mika, Tomáš; Žák, Květoslav; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
V diplomové práci se zabývám hospodářskou kriminalitou, konkrétně ochranou před touto kriminalitou z hlediska trestněprávního. Soustřeďuji se zejména na právní úpravu hospodářských trestných činů, jak jsou stanovena v trestním zákoníku v hlavě VI. V poslední části své práce tyto hospodářské trestné činy zkoumám z praktického pohledu, když na konkrétním případu dané jednání, ve kterém spatřuji hospodářský trestný čin, právně analyzuji.
Vedoucí práce: Květoslav Žák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses