Systém odměňování zaměstnanců - Stejskalová, Lucie; Stříteský, Marek; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce se zabývá systémem odměňování zaměstnanců, konceptem celkové odměny, vybranými teoriemi pracovní motivace a vztahem odměňování a motivace zaměstnanců. V analytické části je představena společnost Automotive Lighting, s. r. o. a je zde provedena analýza systému odměňování podle koncepce celkové odměny. Jsou zde zároveň představeny výsledky dotazníkového šetření mezi zaměstnanci společnosti zaměřeného na spokojenost zaměstnanců se systémem odměňování. Cílem práce je stanovení optimalizačních návrhů v současném systému odměňování. Změny v systému odměňování by měly vést ke zvýšení motivace zaměstnanců a ke zvýšení jejich spokojenosti.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses