Soukromé informace při vstupu na koncentrované trhy - Šimák, Vojtěch (2015)
Tato diplomová práce se zabývá získáváním soukromých informací při vstupu nové firmy na koncentrované trhy. Cílem práce je ukázat, kolik soukromých informací bude nově vstupující firma požadovat a jak soukromé informace ovlivní výstup firmy a její zisk. Práce využívá k určení optimálního množství soukromých informací standardní optimalizační nástroje mikroekonomické analýzy