Soukromé informace při vstupu na koncentrované trhy - Šimák, Vojtěch; Koubek, Ivo, 1959-; Nikolovová, Pavla, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce se zabývá získáváním soukromých informací při vstupu nové firmy na koncentrované trhy. Cílem práce je ukázat, kolik soukromých informací bude nově vstupující firma požadovat a jak soukromé informace ovlivní výstup firmy a její zisk. Práce využívá k určení optimálního množství soukromých informací standardní optimalizační nástroje mikroekonomické analýzy
Vedoucí práce: Ivo Koubek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomická analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses