Založení obchodní korporace (podnikatelský plán) - Panulin, Martin (2015)
Cílem diplomové práce je komplexní zpracování podnikatelského plánu na založení zdravého fast foodu a vyhodnocení, za jakých podmínek je životaschopný. Práce by měla sloužit k případné realizaci po skončení studia. Struktura práce je následující: úvod, teoretická část, praktická část a závěr. Teoretická část přibližuje základní teoretická východiska sestavování podnikatelského plánu, na které navazuje praktická část s konkrétním vypracováním plánu pro společnost "Roll To Go!". Věnuje se všem oblastem podnikání, které jsou podstatné pro dobrý start a následné fungováni firmy. Popisuje návrh realizace stánku, receptury, marketingový mix, finanční plán a analýzu slabých a silných stránek. V závěru jsou pak shrnuté informace, na které jsem přišel a celkové zhodnocení podnikatelského záměru.