Místní akční skupiny v České republice v programovém období 2007 – 2013 Případová studie MAS Hlučínsko - Bílková, Markéta; Pělucha, Martin, 1980-; Kouřilová, Jana, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce na téma "Místní akční skupiny v České republice v programovém období 2007 -- 2013: Případová studie MAS Hlučínsko" zabývající se problematikou lokálního rozvoje a venkovem obecně je zaměřena na dobrovolnou spolupráci s místními aktéry z řad soukromého, veřejného a neziskového sektoru v oblasti Hlučínska. Analytická část obsahuje socioekonomickou analýzu daného území, rozbor realizovaných projektů v programovém období 2007 -- 2013 zaměřených jednak na zlepšení technické a dopravní infrastruktury, jednak na rozvoj kulturního dědictví venkova, a syntézu zjištěných poznatků z empirického šetření v podobě řízených rozhovorů se zástupci MAS Hlučínsko.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses