Vliv oslabení koruny Českou národní bankou na prodej automobilů v ČR - Drobný, Adam; Nikolovová, Pavla, 1982-; Chytilová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Cílem práce je zjistit zda a popřípadě jaký vliv měla devizová intervence České národní banky na prodej automobilů v ČR. Totožné téma není dosud žádným autorem zpracováno. Problematika je analyzována na případě čtyř nejvíce prodávaných automobilových značek v České republice (Hyundai, Škoda, Volkswagen, Opel) v období 2012 - 2014, přičemž konkrétně u dvou značek byl zjištěn pozitivní dopad externího zásahu ČNB do ekonomiky.
Vedoucí práce: Pavla Vozárová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomická analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses