Motivace a hodnocení zaměstnanců - Doležalová, Michaela; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Hrubá, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je analýza systému motivace a hodnocení zaměstnanců. Nabyté teoretické znalosti jsem prakticky uplatnila na společnosti XY, která podniká v potravinářském průmyslu. Teoretická část je zaměřena na motivaci a hodnocení, čerpala jsem z české i zahraniční literatury. V praktické části byla provedena analýza současného stavu systému motivace a hodnocení ve společnosti XY, vycházela jsem z názorů vrcholového vedení i zaměstnanců pracujících v obchodním oddělení. Stanovila jsem také výzkumné otázky, které jsou zodpovězeny na základě interpretace výsledků analýzy. Použila jsem následující metodické nástroje: popis, dotazníkové šetření, polostrukturovaný rozhovor, analýzu, syntézu a interpretaci. Na závěr praktické části jsem uvedla návrhy a doporučení, které mohou ve sledované společnosti vést k optimalizaci systému motivace a hodnocení zaměstnanců.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses