Analýza českého hypotečního trhu od 90. let po současnost se zaměřením na porovnání možností financování bydlení - Kučerová, Viola; Šimíček, Petr; Prudká, Šárka, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce zpracovává problematiku výhodnosti financování vlastního bydlení, konkrétně porovnává účelové úvěrové produkty jako jsou hypoteční úvěr a úvěr ze stavebního spoření s placením nájemného. Jako metodologický základ byla použita literární rešerše, srovnávání a analýza. Na základě získaných informací a modelových výpočtů jsem dospěla k závěru, že v současné době je nejvhodnější a nejvýhodnější formou financování bydlení hypoteční úvěr. Přínosem práce je podrobné představení jednotlivých možností financování bydlení a to včetně aktuálních sazeb.
Vedoucí práce: Petr Šimíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses