Prezentační a komunikační dovednosti manažera ve vybraném subjektu - David, Jakub; Tužová, Julie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Řepová, Helena (2015)
Tématem mé bakalářské práce jsou prezentační a komunikační dovednosti manažerů na pozici area sales manažer ve společnosti Mondelez International Czech Republic s.r.o. V práci se věnuji především měkkým kompetencím, které vycházejí z obecných schopností člověka. Tato práce je rozdělena do dvou částí, a to teoreticko-metodologické a aplikační části. V teoreticko-metodologické části jsou objasněny základní pojmy a poznatky k danému tématu, a to z odborných publikací, které jsou uvedeny v seznamu literatury. V této části jsou také definovány výzkumné otázky, na které je zpracovaná metodika sloužící k zodpovězení těchto otázek. V aplikační části je nejprve představena společnost Mondelez, dále jsou prezentovány výsledky dotazníkového šetření a řízeného rozhovoru, a to včetně komentářů a grafů. V závěru práce je diskutováno o výsledcích a jsou předloženy návrhy opatření, které by mohly zlepšit stávající situaci.
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2015
Vedoucí práce: Julie Tužová
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2015
Keywords: manažeři; manažerské dovednosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; executives; management skills; bachelor's theses