Úloha krizového managementu při reorganizaci podniku MSV Metal Studénka, a.s. - Lonk, David (2011)
Cílem diplomové práce je aplikování teoretických výstupů na konkrétní vybraný podnik, který se podařilo zachránit prostřednictvím efektivního krizového managementu. Teoretická část práce popisuje základní pojmy spjaté s problematikou krizového managementu prostřednictvím získávání poznatků z odborné tuzemské i cizojazyčné literatury. Praktická část práce aplikuje teoretické znalosti na konkrétním vybraném podniku. Po stručném představení společnosti dochází k definování ekonomická situace společnosti a popisu použitých postupů krizového managementu. V závěrečné části jsou pak kroky krizového managementu zhodnoceny.