Úloha krizového managementu při reorganizaci podniku MSV Metal Studénka, a.s. - Lonk, David; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je aplikování teoretických výstupů na konkrétní vybraný podnik, který se podařilo zachránit prostřednictvím efektivního krizového managementu. Teoretická část práce popisuje základní pojmy spjaté s problematikou krizového managementu prostřednictvím získávání poznatků z odborné tuzemské i cizojazyčné literatury. Praktická část práce aplikuje teoretické znalosti na konkrétním vybraném podniku. Po stručném představení společnosti dochází k definování ekonomická situace společnosti a popisu použitých postupů krizového managementu. V závěrečné části jsou pak kroky krizového managementu zhodnoceny.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses