Využití krizového managementu při řízení zdravotnických zařízení - Zezulka, Stanislav; Smrčka, Luboš; Dolejš, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Práce se zabývá zhodnocením možného využití přístupů krizového managementu při záchraně zdravotnického zařízení. Práce kombinuje znalosti a přístupy krizového managementu jako V koncept na restrukturalizaci Nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně. Přístupy krizového managementu jsou přizpůsobeny regulačním požadavkům zdravotnictví. Také je hodnoceno, zda je možné využívat všechny přístupy při vysokém počtu zainteresovaných subjektů do rozhodování o směřování zdravotnického zařízení.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses