Analýza kreditních rizik podstupovaných bankou při poskytování úvěrů středně velkým podnikům v ČR - Kyncl, Martin (2015)
Hlavním cílem diplomové práce je stanovení úvěrových limitů pro krátkodobý provozní a dlouhodobý investiční úvěr vybrané společnosti. První část práce je teoretická a zaměřuje se na vymezení, kvantifikaci a řízení úvěrového rizika. Druhá část práce je prakticky zaměřená a věnuje se finanční a strategické analýze, na jejichž závěrech je sestaven finanční plán, který slouží k odhadu budoucích volných peněžních toků, který je základním podkladem pro stanovení úvěrových limitů pro krátkodobý provozní a dlouhodobý investiční úvěr.