Analýza kreditních rizik podstupovaných bankou při poskytování úvěrů středně velkým podnikům v ČR - Kyncl, Martin; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Hlavním cílem diplomové práce je stanovení úvěrových limitů pro krátkodobý provozní a dlouhodobý investiční úvěr vybrané společnosti. První část práce je teoretická a zaměřuje se na vymezení, kvantifikaci a řízení úvěrového rizika. Druhá část práce je prakticky zaměřená a věnuje se finanční a strategické analýze, na jejichž závěrech je sestaven finanční plán, který slouží k odhadu budoucích volných peněžních toků, který je základním podkladem pro stanovení úvěrových limitů pro krátkodobý provozní a dlouhodobý investiční úvěr.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses