Problematika vstupu a fungování e-shopu s dětskou výživou na českém trhu - Holubová, Veronika (2015)
Tato práce se zabývá problematikou vstupu a fungování e-shopu s dětskou výživou na českém trhu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny legislativní požadavky pro podnikání s dětskou výživou a jejich objasnění v souvislosti s on-line prodejem. V další části definuji teoretické poznatky potřebné pro sestavení podnikatelského plánu a samotný význam podnikatelského plánu v dnešním turbulentním prostředí. Praktická část se pak věnuje sestavenému plánu společnosti Bebiland s.r.o., který při sestavování nebyl dostatečně obsáhlý a následně hodnotí fungování e-shopu v souvislosti s předpokládaným vývojem.