Problematika vstupu a fungování e-shopu s dětskou výživou na českém trhu - Holubová, Veronika; Müllerová, Jana; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá problematikou vstupu a fungování e-shopu s dětskou výživou na českém trhu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou uvedeny legislativní požadavky pro podnikání s dětskou výživou a jejich objasnění v souvislosti s on-line prodejem. V další části definuji teoretické poznatky potřebné pro sestavení podnikatelského plánu a samotný význam podnikatelského plánu v dnešním turbulentním prostředí. Praktická část se pak věnuje sestavenému plánu společnosti Bebiland s.r.o., který při sestavování nebyl dostatečně obsáhlý a následně hodnotí fungování e-shopu v souvislosti s předpokládaným vývojem.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses