Inovace ve společnosti ICE’N’GO! CZ, s.r.o. - Tomšová, Kateřina (2015)
Práce se zabývá inovacemi a jejich řízením s cílem zefektivnit inovační model dané společnosti. Teoretická část inovace nejprve definuje a klasifikuje, poté popisuje historický vývoj jednotlivých inovačních teorií a následně se věnuje managementu změn, který s inovacemi úzce souvisí. Teoretická část osahuje také metriky pro měření výsledných efektů nově zavedených řešení. Klíčovou roli hraje rozbor inovačního procesu umožňující efektivní řízení inovací. Praktická část se věnuje vybrané společnosti podnikající v boru gastronomie. Nejprve popisuje odvětví, ve kterém firma působí a následně představuje i samotnou společnost. Další část se věnuje rozboru a analýze stávajících inovačních aktivit firmy, jejichž kritické zhodnocení je těžištěm pro návrh nového inovačního modelu. V poslední části práce je navrhovaný model testován a validován na konkrétním projektu.