Analýza strategických rozhodnutí rozvojového charakteru a posouzení jejich vlivu na prosperitu podniku ZAFIDO s.r.o. - Opletal, Přemysl; Smrčka, Luboš; Urban, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Práce je zaměřena na analýzu současných a stanovení budoucích strategií v rodinné firmě ZAFIDO s.r.o., která provádí zejména zahradnické služby, provozuje zahradnická centra a provozuje internetové obchody se zahradnickými materiály. V práci je analyzováno mikrookolí a makrookolí firmy a provedeny SWOT analýzy jednotlivých činností na které následně navazují strategická doporučení. Vzhledem k angažovanosti autora práce, který je jednatelem firmy je práce velmi aktuální a prakticky zaměřená.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses