Návrh strategie malé firmy - Kašpar, Ondřej; Srpová, Jitka, 1957-; Dvořák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Diplomová práce je rozdělena dle jednotlivých kapitol na část teoretickou a praktickou. Cílem je zpracovat a zhodnotit strategii pro společnost STAKOSOLAR, s.r.o. vyplývající jednak z teoretických poznatků a zároveň z konkrétních dat získaných v této firmě. Teoretické poznatky byly čerpány z odborné literatury a periodik zabývajících se touto problematikou. Praktická část je věnována charakteristice konkrétní vybrané firmy, aplikaci poznatků uvedených v teoretické části na konkrétním případu zvolené malé firmy. Pozornost bude zaměřena na jednotlivé kroky strategického cyklu od přesvědčení vedení firmy o nutnosti stanovení strategie až po návrh realizace strategie pro konkrétní malou firmu. Budou stanoveny možné varianty budoucího vývoje, zhodnocena jejich náročnost, klady a případné zápory.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses