Ekonomická analýza - Červenková, Iva; Boukal, Petr, 1962-2022; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tématem této diplomové práce je ekonomická analýza pivovaru Holba, a.s. za období 2008 -- 2013. Cílem práce je zhodnotit finanční a ekonomickou situaci podniku. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou uvedeny postupy a modely, které byly následně použity v části praktické. Společnost je hodnocena na základě poměrových a absolutních ukazatelů, bonitních a bankrotních modelů nebo pomocí ukazatele EVA. Praktická část představuje ekonomickou analýzu, která zahrnuje finanční analýzu, analýzu trhu a analýzu SWOT. V závěru práce jsou obsaženy výsledky a hodnocení provedené analýzy.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses