Komplexní projekt stálé expozice Muchovy Slovanské epopeje - Mrázková, Marie; Janištinová, Anna; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je analyzovat moţnosti trvalé expozice Slovanské epopeje Alfonse Muchy a navrhnout takové řešení, které by se dalo realizovat v praxi. Součástí práce je archivně historický výzkum, zaměřený na darovací podmínky související s předáním Slovanské epopeje do majetku hlavního města Prahy. Na základě nich jsou posouzeny zvaţované moţnosti budoucí stálé expozice pro Muchův umělecký cyklus. Následně je vybráno nejvhodnější řešení stálé expozice a dále rozvedeno po stránce legislativně-právní, organizační, ekonomické a umělecké. Návrh projektu stálé expozice obsahuje detailněji rozvedený koncept.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses