Analýza nabídky produktu dětský účet na českém trhu a preference zákazníků - Svobodná, Nela; Ezrová, Hana, 1941-; Štěchová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce se zabývá specifickým bankovním produktem dětský účet na českém trhu. Porovnává existující nabídky produktu s požadavky potenciálních zákazníků. Jejím cílem je monitoring produktu v portfoliích českých bank, analýza jeho marketingového mixu u leaderů na trhu, vyhodnocení preferovaných charakteristik produktu z pohledu potenciálních zákazníků a jejich motivace. Přináší výsledky užitečné pro product managery daných produktů v bankách, pracovníky marketingových oddělení bank, osobní bankéře na pobočkách, pracovníky reklamních agentur a současně pro případné zájemce o tento druh produktu. Na základě získaných zjištění jsou formulována doporučení v oblasti produktu, případně dalších oblastí marketingového mixu
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: banky; bankovní účty; management [obor dipl. práce]; dětský účet; diplomové práce; banks; bank accounts; master's theses