Právní otázky elektronických knih z hlediska ochrany duševního vlastnictví - Fišerová, Anita; Boháček, Martin, 1947-; Hubková, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá zejména právní ochranou elektronických knih v České republice. Autor se zaměřuje především na historii autorského práva a e-knihy, současným právním stavem úpravy e-knih, charakteristikou subjektů z právního hlediska v oblasti e-knih (autor, nakladatel, distributor, Google - Google Books aj.)
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses