Ocenění společnosti Škoda Auto a.s. - Kramešová, Kateřina; Kislingerová, Eva, 1950-; Protivová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této diplomové práce je stanovení hodnoty společnosti ŠKODA AUTO a.s. k 31. 12. 2014. Práce se skládá ze dvou částí. Část teoretická popisuje metodiku oceňování a poskytuje východisko pro část praktickou. Část praktická obsahuje představení společnosti, strategickou a finanční analýzu, prognózu tržeb a dalších generátorů hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Pro ocenění společnosti byla jako základní metoda použita metoda DCF ve variantě FCFF, z důvodu srovnání je doplněna i ve variantě EVA.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses