Ocenění společnosti Kostelecké uzeniny a.s. - Kořínek, Jan; Hnilica, Jiří, 1976-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato diplomová práce se zabývá stanovením hodnoty společnosti Kostelecké uzeniny a.s. k 1. lednu 2014 za účelem stanovení prodejní ceny pro obecného investora. Práce je v podstatě rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů souvisejících s oceňováním společností a dále je zde uvedena potřebná metodologie, jež je využita v praktické části. Praktická část sestává z představení společnosti, vypracování strategické analýzy, provedení finanční analýzy, sestavení finančního plánu s určením a prognózou vybraných generátorů hodnoty. V neposlední řadě je na závěr provedeno samotné ocenění společnosti Kostelecké uzeniny a.s.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses