Přímý prodej - Wolf, Vojtěch; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Jedním z nejdůležitějších faktorů ovlivňujících míru úspěšnosti firmy využívající systém multilevel marketingu je správné nastavení motivačního programu. Cílem práce je představit fungování současného motivačního programu ve společnosti Amway Česká republika, zhodnotit ho a navrhnout jeho zlepšení. Metodou práce je shrnutí teorie, zkoumání interních materiálů firmy, hloubkové rozhovory s vybranými distributory a představiteli firmy Amway a dotazníkové šetření na distributorech firmy. Výstupem práce je popis motivačního programu firmy, jeho zhodnocení a navržená řešení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses