Marketingová strategie hotelu Art Deco Imperial - Dvorská, Kateřina; Valentová, Jana; Dragula, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Práce se zabývá zpracováním situační analýzy pražského hotelu Art Deco Imperial. Jejím cílem je zformulovat marketingovou strategii hotelu pro následující období. Práce začíná analýzou vnějšího a vnitřního prostředí hotelu s charakteristikou marketingového mixu. Její součástí je stanovení konkurenčního setu hotelu, pro jehož následný průzkum je použita metoda mystery mail. Dále je provedena analýza recenzí na portálech Booking.com a TripAdvisor.com. Získané informace jsou shrnuty v analýze SWOT, z které se vychází při návrhu marketingové strategie.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses