Finanční poradenství se zaměřením na pojistné produkty - Maršíková, Kateřina (2015)
Bakalářská práce "Finanční poradenství se zaměřením na pojistné produkty" se zabývá současnou situací na trhu finančního poradenství. Nejdříve budou vysvětleny základní pojmy a popsána přibližná situace v České republice. Dále bude analyzován dotazník reflektující názory široké skupiny osob na danou problematiku.