Finanční poradenství se zaměřením na pojistné produkty - Maršíková, Kateřina; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce "Finanční poradenství se zaměřením na pojistné produkty" se zabývá současnou situací na trhu finančního poradenství. Nejdříve budou vysvětleny základní pojmy a popsána přibližná situace v České republice. Dále bude analyzován dotazník reflektující názory široké skupiny osob na danou problematiku.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses