Ŕádné opravné prostředky v českém trestním řízení - Holler, Vladislav; Spirit, Michal, 1943-; Žák, Květoslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit podstatu a účel řádných opravných prostředků v českém trestním řízení, vymezit jejich druhy a definovat jejich rozdílné možnosti využití v trestním řízení. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část je úvodem do trestního řízení, ve druhé části se věnuji opravnému řízení. Ve třetí části popisuji opravné prostředky jako takové, a dále se věnuji jednotlivým řádným opravným prostředkům. Tyto kapitoly pak slouží především jako zdroj základních informací pro problematiku řádných opravných prostředků v českém trestním řízení. V poslední kapitole se věnuji historickému vývoji z pohledu práva a opravných prostředků, a hodnocení těchto řádných opravných prostředků a procesu českého trestního řízení.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses