Marketingová komunikácia firmy operujúcej v hutníckom priemysle - Zeleňáková, Tereza (2015)
Hlavným cieľom tejto diplomovej práce je analyzovať prostriedky marketingovej komunikácie na business to business trhu. Pre zvýšenie konkrétnosti a prínosu práce je použitá reálna prípadová štúdia firmy U. S. Steel Košice, ktorá v budúcnosti plánuje rebranding svojej značky. Prvé tri kapitoly práce spadajú pod teoretickú časť a sú v nich charakterizované význačné črty marketingu na B2B v porovnaní s B2C. Štvrtá kapitola je venovaná praktickej časti a zahŕňa analýzy externého prostredia oceliarskeho odvetvia a interné analýzy spoločnosti, vrátane jej komunikačného mixu. Na záver práca prezentuje niekoľko implementovateľných návrhov na modernizáciu a zefektívnenie strategickej komunikácie, zostavených na základe prevedených rozborov.