Hodnocení efektivnosti a rizik investičního projektu společnosti Volvo Group Czech Republic s.r.o. - vybudování servisní sítě. - Lepič, Lukáš; Staňková, Anna, 1951-; Olmr, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce se zabývá problematikou hodnocení efektivnosti a rizika investičních projektů. Obsahem teoretické části práce je vymezení pojmu investiční projekt a jeho vztah k oblasti investičního rozhodování a kapitálového plánování, přehled metod hodnocení efektivnosti investičních projektů a druhy podnikatelského rizika a způsoby ochrany proti němu. Práce obsahuje kapitolu popisující společnost Volvo Group Czech Republic s.r.o. Teoretické poznatky týkající se hodnocení efektivnosti a rizika investičního projektu jsou dále využity v rámci praktické části práce při zhodnocení efektivnosti a rizik reálného investičního projektu -- servisního střediska společnosti Volvo.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses